Verdwijnen Lars en Raven uit 'Familie'? Aaron Blommaert verklapt plots groot geheim over de soap TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnen Lars en Raven uit 'Familie'? Aaron Blommaert verklapt plots groot geheim over de soap

Verdwijnen Lars en Raven uit 'Familie'? Aaron Blommaert verklapt plots groot geheim over de soap

Kürt Rogiers kruipt al zo’n zeven jaar in de huid van Lars De Wulf in ‘Familie’. Drie jaar geleden dook ook Aaron Blommaert op in de reeks, als Lars’ zoon Raven. Maar hoelang zijn ze nog van plan om in de populaire VTM-soap te blijven? De twee acteurs hebben een drastische beslissing genomen.

Zo heeft Kürt Rogiers twee jaar geleden een pact gesloten met zijn tv-zoon. “Aaron en ik liepen ergens op een prachtige locatie, een mooie tuin in Kalmthout. En daar hebben wij het Pact van Kalmthout gezworen, met elkaar”, vertelt de acteur bij MNM. “Ons geheim, niemand kent het”, klinkt het geheimzinnig.

Maar Aaron Blommaert besluit het pact gewoon uit de doeken te doen aan de luisteraars. “Het Pact van Kalmthout zegt: wanneer de ene stopt met acteren in ‘Familie’, stopt de andere ook”, onthult Kürts tv-zoon nu. Slechts nieuws dus voor de fans. Als één van de twee geliefde acteurs er de brui aan geeft, moeten ze in één klap namelijk afscheid nemen van hen beiden.

Wanneer?

Of dat voor meteen is, weten ze zelf nog niet. “Kürt zit er al iets langer in dan ik. Hij zit nu al aan zijn zevende jaar, ik nog maar aan mijn derde”, klinkt het bij Aaron. “Dus ik ben wel altijd benieuwd. Voor hetzelfde geld zegt hij nu: ‘ja, ik stop’. En denk ik: ‘ik wil nog niet stoppen’”, lacht hij. En toch is de jonge acteur niet van plan dat pact zomaar te breken. “Ik hou mij wel graag aan beloftes”, besluit Aaron. Dat belooft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws