Verklapt hij hiermee al de afloop? Brecht spreekt klare taal over relatie met Jolien in 'Blind Getrouwd'

230927blindgetrouwjolienbrechtvtm
Van alle koppels staan Jolien en Brecht er het beste voor in ‘Blind Getrouwd’. Waar de gevoelens bij de rest wegblijven, sprak dit verliefde koppeltje maandagavond voor het eerst over vlinders in de buik. Is de goede afloop al beklonken? Of toch niet?
Jolien en Brecht zijn het eerste verliefde koppeltje uit dit ‘Blind Getrouwd’-seizoen. “Ergens voelde ik dat al een beetje aan. Dat we steeds dichter naar elkaar toe zijn gegroeid, ondanks dat ene dipje op huwelijksreis. Sindsdien is het alleen maar beter gegaan”, vertelt Brecht nu in TV-Familie. “En nu hebben we dus expliciet uitgesproken dat we verliefd zijn. Het was zó fijn om die bevestiging van Jolien te krijgen.”
Hoewel hij bij Jolien het tegendeel bewees, wordt Brecht normaal gezien niet zo gemakkelijk verliefd. “Eens ik twijfels bij iemand heb, kan ik nog zo mijn best doen, ik weet dat het niet goedkomt. Helaas heb ik zo weleens vrouwen gekwetst”, beseft de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat. “En dat is nooit fijn. Maar het lijkt me beter om eerlijk te zijn dan iemand aan het lijntje te houden, hoe moeilijk het soms ook is. Zoiets zal ik geen enkele vrouw meer aandoen”, besluit hij. Jolien heeft dus niet te vrezen, zo lijkt het.

Plottwist

“Nee, zeg! Bij Jolien voel ik me super. Veilig ook”, straalt Brecht. “Onze communicatie zit ook heel goed. Omdat zij zo eerlijk en oprecht is, en heel respectvol. Jolien is de vrouw naar wie ik - onbewust wellicht - heb gezocht.” Of dat er ook voor zal zorgen dat het koppel getrouwd blijft aan het einde van de rit? “Wie weet zorgt ‘Blind Getrouwd’ nog voor een enorme plottwist, hé”, lacht hij.
“Nee kijk, Jolien en ik namen dit van in het begin allebei heel serieus. En zoals ik al op onze trouwdag zei: Ik hoop dat ons liefdesavontuur eindigt met de woorden ‘En ze leefden nog lang en gelukkig samen’. Of dat ook écht het geval is... Ik zeg het: blijven kijken”, aldus Brecht. Maar wij hebben er alvast vertrouwen in.