Verrassing! Tiende kandidaat van 'De Mol' dag voor eerste aflevering al bekend TV en Radio
TV en Radio

Verrassing! Tiende kandidaat van 'De Mol' dag voor eerste aflevering al bekend

Verrassing! Tiende kandidaat van 'De Mol' dag voor eerste aflevering al bekend

Morgen is het zover. Dan gaat het langverwachte elfde seizoen van ‘De Mol’ van start. De negen kandidaten werden vorige week bekendgemaakt. Wat de tiende kandidaat betreft, moesten we nog even in het duister tasten. Tot nu.

De groep is bijna compleet. Morgen, in aflevering één, wordt ook de tiende kandidaat én wellicht ook zijn of haar rol in het spel bekendgemaakt. “Dit hebben we echt nog nooit gedaan”, horen we presentator Gilles De Coster geheimzinnig zeggen in de trailer. Op sociale media zien we de kijkers met de wildste theorieën afkomen. Maar aandachtige speurders zijn nu al een stapje dichter bij de tiende deelnemer geraakt.

Gilles De Coster schept duidelijkheid. Op sociale media heeft de presentator een filmpje gepost waarin hij de theorieën van de kijkers overloopt. Maar het zou ‘De Mol’ niet zijn als er geen verborgen boodschap in de video zat. Op de laptop van Gilles zien we linksboven een getal staan, dat telkens verandert. Als je die samenvoegt, krijg je het telefoonnummer 0460 20 85 28.

Als je dat nummer even een belletje geeft, hoor je de presentator tegen de tiende kandidaat praten. “Zet u maar, je hebt alle selecties doorlopen. We hebben al negen kandidaten. Jij bent de tiende. Zie je het zitten, Steve?”, zegt Gilles. De tiende kandidaat heet dus Steve. Dat brengt ons al een stapje verder. Maar is het een nieuwe Steve? Of keer een oude bekende, Steve uit seizoen 6, terug? Dat komen we morgen te weten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws