Verrassing van formaat! VTM pakt uit met grote namen voor jubileumeditie van 'Liefde voor Muziek'

230616k3vtm
‘Liefde voor Muziek’ blaast binnenkort tien kaarsjes uit. Voor deze bijzondere jubileumeditie mocht het wel iets grootser, dacht VTM. De zender komt plots met verrassend nieuws over het populaire muziekprogramma.
‘Liefde voor Muziek’ viert volgend jaar zijn tienjarige jubileum en dat laat VTM niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar komen verrassend genoeg géén nieuwe artiesten aan bod, maar wordt het een editie met alleen maar oud-deelnemers. De zender nodigde de meest spraakmakende acts van de afgelopen jaren uit om dit najaar nog op muzikale reis richting Zuid-Frankrijk te vertrekken.
Negen namen maken opnieuw hun intrede in het muziekprogramma. Zo duiken K3, Regi, Clouseau, Stan Van Samang, Suzan en Freek, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC en Johannes Genard van School is Cool deze keer in elkaars repertoire. Van de voorbije negen seizoenen werd dus telkens één artiest gevaagd.

Meer dan een tv-programma

“Ik heb niets dan goede herinneringen aan ‘Liefde voor Muziek’. Het was één van de leukere en memorabele dingen die ik met K3 heb kunnen doen”, klinkt Hanne Verbruggen dolenthousiast. “Het is veel meer dan zomaar een tv-programma. Het is een echt muzikaal feestje. Ik ben zo benieuwd naar wat dit avontuur ons opnieuw zal brengen”, besluit ook K3’tje Julia Boschman. “Ik voel me waanzinnig vereerd dat ik deel mag uitmaken van deze speciale editie. Wat een luxe”, denkt Laura Tesoro er ten slotte over.
‘Liefde voor Muziek’ keert in het voorjaar terug op VTM.