Verrassing van jewelste in 'Hotel Romantiek': plots duikt Jacky Lafon op als kandidate TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van jewelste in 'Hotel Romantiek': plots duikt Jacky Lafon op als kandidate

Verrassing van jewelste in 'Hotel Romantiek': plots duikt Jacky Lafon op als kandidate

Op maandag 29 januari konden de kijkers van VRT 1 opnieuw genieten van een hartverwarmende aflevering van 'Hotel Romantiek'. En die aflevering eindigde ook met een bijzondere plottwist.

Zo dook ex-'Familie'-actrice en zangeres Jacky Lafon (77) aan het einde van de aflevering op in het datingprogramma voor 65-plussers. Ze verscheen onherkenbaar tijdens een avondje karaoke op het podium als 'The Masked Single', verwijzend naar 'The Masked Singer', en zal de komende weken het gezelschap vervoegen.

"Amai, ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Maar ik vond het heel plezant", zei Jacky na haar verrassingsoptreden. De deelnemers hadden alvast geen idee dat zij achter het pak verscholen zat. "Ik heb geen idee wie het is", klonk het bij de deelnemers in het publiek. Zij zullen in de aflevering van volgende week maandag ontdekken dat Jacky Lafon de nieuwe kandidate is in 'Hotel Romantiek'. Benieuwd of de zangeres daar ook de liefde zal vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws