Kat Kerkhofs deelt slecht nieuws over huwelijk met Dries Mertens: "Lang geleden dat ik zoveel pijn had" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs deelt slecht nieuws over huwelijk met Dries Mertens: "Lang geleden dat ik zoveel pijn had"

Kat Kerkhofs deelt slecht nieuws over huwelijk met Dries Mertens: "Lang geleden dat ik zoveel pijn had"

Op dinsdag 30 januari is Dries Mertens te gast in 'Sergio over de grens'. Daarin gaat Sergio Herman samen met de voetballer op stap in de Turkse stad Istanbul, waar hij sinds eind 2022 aan de slag is bij Galatasaray. Ook zijn vrouw Kat Kerkhofs komt aan het woord. Zij vertelt onder meer hoe moeilijk het is dat alles moet wijken voor de carrière van haar man.

"Het is leuk dat het zijn passie is, en zeker als de Rode Duivels spelen, supporter ik graag. Maar het is niet mijn grootste passie", vertelt Kat aan Sergio Herman. "Je beseft vooraf niet dat je man zijn werk ook jouw leven zo hard bepaalt", gaat de blondine verder.

Dat besef kwam er vooral toen ze met hun gezin in 2022 moesten vertrekken uit Napels. "Je kan dat vertrek vergelijken met liefdesverdriet. Echt, het is lang geleden dat ik zoveel pijn heb gehad ...", bekent Kat.

No-go

"Ik zet mijn man zijn geluk voor op onze woonplaats", legt ze uit. "Soms botst dat wel, want ik heb zelf ook dromen. Ik zou zelf soms meer willen doen dan ik nu doe. Maar zolang we met drie zijn, zijn we overal thuis", klinkt het. Al is ze wel over een ding duidelijk mocht Dries een punt zetten achter zijn carrière. "Trainer worden is een no-go! Dat zou willen zeggen dat ik dit leven, voor de rest van mijn leven moet leiden? Nee, dat gaat niet", aldus Kat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws