Verrassing! VTM lost datum én eerste beelden van nagelbijtende seizoensfinale van 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Verrassing! VTM lost datum én eerste beelden van nagelbijtende seizoensfinale van 'Familie'

Verrassing! VTM lost datum én eerste beelden van nagelbijtende seizoensfinale van 'Familie'

De verhalen bouwen duidelijk op tot hun hoogtepunt, de langverwachte seizoensfinale van ‘Familie’ komt voelbaar dichterbij. Zojuist maakte VTM ook eindelijk bekend wanneer die uitgezonden wordt. Bovendien trakteert de zender de kijkers nu ook op een exclusieve preview van de spannende slotaflevering.

Op vrijdag 30 juni zullen de trouwe ‘Thuis’-kijkers aan de beeldbuis gekluisterd zitten voor de bloedstollende seizoensfinale van hun favoriete soap. Die van ‘Familie’ is voor het eerst een weekje eerder aan de beurt, op vrijdag 23 juni. Maar de finale wordt dit jaar extra in de verf gezet. De soap nodigt haar fans namelijk uit voor een exclusieve avant-première in Kinepolis Antwerpen op woensdag 21 juni, waar ze de extra lange aflevering in primeur te zien krijgen.

Gaat de ontluikende liefde van Alfons en Karin een stapje verder? Hoe loopt het af met de zwangerschap van Sam? En wat met Raven? Zal hij wat meer tijd vrijmaken voor zijn Louise? Op deze vragen krijgen we over drie weken een antwoord. Maar in afwachting daarvan geeft VTM nu al exclusieve beelden van de nagelbijtende slotaflevering vrij.

Veronique en Cédric

Opnieuw lijkt het alsof Veronique (Sandrine André) een hoofdrol zal spelen in de seizoensfinale. Maar wat is er met haar aan de hand? De paniek in haar ogen voorspelt niet veel goeds (zie foto hieronder). Maar vooral: waar is haar zoon, Cédric (Yanni Bourguignon), en wat gaat er met hem gebeuren? Hij komt in een ware nachtmerrie terecht. Dat belooft spannender dan ooit te worden!

Bron: VTM
Bron: VTM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws