Waarom je de nieuwe Netflix-docu over Robbie Williams absoluut moet gezien hebben

231109robbiewilliamsnetflix
Sinds 8 november staat de vierdelige Netflix-docu 'Robbie Williams', over het leven van de Britse zanger Robbie Williams, op Netflix. En die is absoluut het bekijken waard.
In de vierdelige documentairereeks gaat Robbie Williams geen enkel onderwerp uit de weg. Zo vertelt hij onder meer openhartig over zijn jarenlange strijd met donkere gedachten en verslavingen, over zijn moeilijke relatie met de Britse tabloids, zijn turbulente liefdesleven, maar ook over zijn huidige gezinsleven.
Dat doet de 49-jarige zanger door middel van beelden uit zijn persoonlijke archief en hoofdzakelijk vanuit zijn bed, in ondergoed, bij hem thuis in Los Angeles. Recensenten reageren alvast overwegend positief op de docu. "Ondanks de eenzijdige benadering is Robbie Williams' leven interessant genoeg om uitgebreid op in te gaan en deze documentaire doet dat met een lekker tempo. Er had misschien zelfs nog wel een aflevering of twee meer uit kunnen worden gehaald", klinkt het op Serietotaal.be.

Letterlijk bloot

Maar heel wat mensen staan ook versteld van de documentaire. Zo is de 'Robbie Williams' bij momenten ongemakkelijk om naar te kijken. "Nu heb ik vaker gehoopt op een halfnaakte Robbie Williams in bed, maar het voelt toch ongemakkelijk. Het lijkt erop dat de makers willen benadrukken hoe ‘bloot’ Robbie zich geeft in de vierdelige docuserie", schrijft een recensent van Veronica Superguide. Maar vooral voor de fans is de docu dus zeker het bekijken waard.