Actrice Lynn Van Royen straalt met gloednieuw kapsel: "Zó mooi, jij staat met alles" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Lynn Van Royen straalt met gloednieuw kapsel: "Zó mooi, jij staat met alles"

Actrice Lynn Van Royen straalt met gloednieuw kapsel: "Zó mooi, jij staat met alles"

Lynn Van Royen is een bezoekje aan de kapper rijker en pronkt op sociale media meteen met haar nieuwe look. Al was de make-over het deze keer niet zomaar. Het tweede seizoen van ‘Arcadia’ is namelijk in de maak.

“Luz is terug”, schrijft Lynn Van Royen op Instagram. Om in de huid van haar personage in ‘Arcadia’ te kruipen, zei de actrice dus opnieuw vaarwel aan haar iets langere lokken. Zelf is ze in ieder geval tevreden met het resultaat. “Toverwerken”, becomplimenteert Lynn de magische vingers van haar kapper zelfs.

Lynns volgers zijn in ieder geval weer onder de indruk van haar metamorfose. “Zó mooi”, “Staat je super”, “Echt gaaf”, “Alles kan ze” en “Simply beautiful”, zijn ze het met elkaar eens. “Je kijkt zelfs alweer als Luz”, merkt iemand ook op. De fans tellen dan ook gezamenlijk de dagen af tot het vervolg van ‘Arcadia’ op de buis te zien is. “Leuk, leuk! Kijk er al naar uit” en “Kan niet wachten, jouw rol is prachtig”, klinkt het enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws