Zeer triest nieuws uitgelekt over Ariana na haar exit in 'Big Brother' TV en Radio
TV en Radio

Zeer triest nieuws uitgelekt over Ariana na haar exit in 'Big Brother'

Zeer triest nieuws uitgelekt over Ariana na haar exit in 'Big Brother'

Ariana moest afgelopen zaterdag als derde bewoner het 'Big Brother'-huis verlaten. En daar was de Nederlandse duidelijk niet goed van. Nu is er ook zeer triest nieuws uitgelekt over de 'Big Brother'-deelneemster.

Ariana moest duidelijk even bekomen van haar exit uit het 'Big Brother'-huis. Zo liet ze pas maandagavond voor het eerst van zich horen op haar sociale media. "Bedankt voor jullie steun en laten we het 'Big Brother'-avontuur voor mij afsluiten met een positief gevoel van verbinding", schreef ze op Instagram.

"Bedankt voor alles en onthoud, je bent goed zoals je bent en laten we alsjeblieft samen zorgen dat mensen met een positief gevoel terug kunnen kijken naar hun avontuur", klonk het onder meer. Daarbij deed ze ook een oproep om zoveel mogelijk te stemmen op haar vrienden Tom en Karen. Maar niet veel later was die boodschap alweer verdwenen.

Stopgezet

Zo heeft Ariana besloten om haar openbare Instagramaccount af te sluiten. Waarom ze dat deed, is niet geweten, maar de kans bestaat dat Ariana opnieuw heel wat bagger over zich heen kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws