Na maandenlange mediastilte: 'Lisa'-actrice Tinne Oltmans deelt zeer somber nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na maandenlange mediastilte: 'Lisa'-actrice Tinne Oltmans deelt zeer somber nieuws

Na maandenlange mediastilte: 'Lisa'-actrice Tinne Oltmans deelt zeer somber nieuws

Het is al een tijdje geleden dat we nog iets gehoord hebben over Tinne Oltmans. Buiten dat ze enkele maanden geleden koos voor een andere haarkleur, bleef het stil rond de 'Lisa'-actrice. Helaas heeft de Tinne nu ook geen goed nieuws te melden in Dag Allemaal.

Tinne Oltmans schitterde maar liefst zes seizoenen in 'Lisa'. Maar in de herfst van vorig jaar kwam er een einde aan de telenovelle op VTM. Inmiddels zijn de opnames van 'Lisa' ook al een hele tijd achter de rug.

En helaas heeft Tinne nog geen nieuwe acteerprojecten beet. Dat vertelt ze deze week in Dag Allemaal. "De opnamen van 'Lisa' zijn gestopt in maart, da's al bijna een jaar geleden, ik heb tijd genoeg gehad om af te kicken. Nu voel ik dat ik weer veel zin krijg om te gaan acteren", vertelt ze in het weekblad.

Niets in de pijplijn

"Met 'Lisa' namen we in een hoog tempo op, je raakt daar op den duur aan gewend, dus er mag nu weer iets nieuws komen. Er zit nog niets concreets in de pijplijn, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt", aldus de actrice.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws