Zoveelste opvallende exit in 'Thuis' na vertrek van Joren: "Wat zullen we haar missen" TV en Radio
TV en Radio

Zoveelste opvallende exit in 'Thuis' na vertrek van Joren: "Wat zullen we haar missen"

Zoveelste opvallende exit in 'Thuis' na vertrek van Joren: "Wat zullen we haar missen"

Het huidige 28ste seizoen van ‘Thuis’ is er eentje om nooit te vergeten. Daar hebben alle onverwachte exits zeker en vast iets mee te maken. Zo moeten de kijkers deze week afscheid nemen van Joren (Mathieu Carpentier) en wuifden ze vrijdag nog Zihame (Sofia Zaifri) vaarwel. Maar is haar vertrek wel definitief?

Een tijdje geleden namen de trouwe ‘Thuis’-kijkers afscheid van Nora (Amara Reta). Zij verhuisde naar Zwitserland voor haar werk. Haar dochter Zihame (Sofia Zaifri) besloot na de dood van haar papa, Harry (Stan Van Samang) in België te blijven en in te trekken bij plusmama Thilly (Lauren Müller). Afgelopen vrijdag vertrok Zihame alsnog naar haar mama. Maar komt ze haar middelbareschoolcarrière na de zomer in België afmaken of blijft ze voorgoed in Genève?

Helaas is ook haar vertrek definitief. Na anderhalf jaar verlaat Sofia Zaifri de set van ‘Thuis’. Dat maakte tegenspeelster Apollonia Sterckx, Britt in de reeks, bekend op Instagram. “Voor altijd in mijn hartje”, schrijft de blondine bij een reeks foto’s met haar hartsvriendin. “Ik ga geen melige speech geven, maar wil toch even zeggen hoe onwijs trots ik ben op jou en dat ik geen betere, beste, grappigste vriendin kon wensen voor Britney”, pent ze enkele mooie woorden neer.

Nog niet van mij verlost

“Vanaf dag één heb ik alles meegemaakt en ik zal altijd je grootste fan blijven! Veel liefde, en van mij ben je nog niet verlost, hoor”, knipoogt Apollonia. Maar zij is lang niet de enige die Sofia zal missen. “Wat jammer”, “We gaan Zihame missen”, “Veel succes, meid”, “Twee toppers bij elkaar”, “Prachtig verwoord” en “Wat een mooie vriendschap”, klinkt het in de reacties. “Mooi”, reageert ‘Thuis’-collega Daphne Paelinck (Christine). En ook tv-liefje Aaron De Groeve (Gaby) is ontroerd door Apollonia’s mooie woorden.

Populair

Laatste nieuws