2023 start op vreselijke manier voor Véronique De Kock: "Top, zó thuiskomen"

03012022VERONIQUEDEKOCKINSTAGRAM
Het nieuwe jaar is niet goed van start gegaan voor Véronique De Kock. De ex-Miss België vertoefde in Spanje, maar moest halsoverkop terugkeren naar België.
Véronique De Kock genoot tijdens de jaarwisseling van een deugddoende vakantie in Spanje. Toch werd haar tripje een stukje ingekort, want ze moest plots terugkeren naar huis. “Fijn! Vervroegd van reis moeten komen. Gelukkig nieuwjaar heet dat dan”, schrijft ze verveeld op haar Instagramverhaal. Ze toont ook meteen een raam dat gebarsten is.
Vervolgens wordt het duidelijk dat er een inbraak heeft plaatsgevonden. De ex-Miss België laat zien dat een kamer helemaal overhoop ligt. “De opkuis kan beginnen. Top, zó thuiskomen”, klinkt het gefrustreerd. “Alarm gewoon van de muur trekken en betonblokken meenemen om de ramen in te gooien. Goed bezig”, aldus Véronique.
Ten slotte laat ze ook nog een foto zien van haar alarm. “En we trekken het alarm gewoon even van de muur”, zegt ze. Echter bleek dat niet zo gemakkelijk te zijn, want er zijn bloedsporen terug te vinden op de muur. “Heeft zich precies toch een beetje pijn gedaan. Juist goed”, besluit ze.