3 jaar na scheiding met Koen: Valerie De Booser heeft verrassend liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

3 jaar na scheiding met Koen: Valerie De Booser heeft verrassend liefdesnieuws

3 jaar na scheiding met Koen: Valerie De Booser heeft verrassend liefdesnieuws

In januari 2020 kwam het schokkende nieuws dat Koen Wauters en Valerie De Booser een punt hadden gezet achter hun huwelijk. Intussen zijn we drie jaar verder. Is Koens ex-vrouw intussen weer van straat?

Drie jaar geleden maakten Koen Wauters en Valerie De Booser hun scheiding bekend op sociale media. “Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing”, lieten ze toen weten. “We moeten eerlijk zijn met onszelf: door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid.”

Nu, drie jaar later, gaat Valerie nog steeds als vrijgezel door het leven. "Ik ben al een hele tijd single nu”, vertelt ze in Nina. “Maar als er eens een man iets stuurt of zo, en Zita (Wauters, haar dochter, red.) is toevallig in mijn buurt, dan durf ik dat soms aan haar te vertellen. Wederom zoals vriendinnekes dat doen."

Zou het nooit tegenhouden

“Eerlijk? Mama is op haar eigen ook zó goed. Ze is sterker dan ooit”, klinkt het bij Zita Wauters. Maar ze wenst haar mama wel een knappe man toe. “Als ze gelukkig is met iemand, des te beter. Ik zou dat nooit willen tegenhouden”, zegt Valeries dochter. “Ik wens haar vooral toe dat ze kan doen wat ze graag doet, met al wat nog op haar pad komt. Ik gun het haar allemaal. Maar o wee degene die haar ooit kwetst: die krijgt met mij te maken”, lacht ze.

Populair

Laatste nieuws