4 jaar na scheiding: Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' komen plots met opmerkelijk nieuws naar buiten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

4 jaar na scheiding: Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' komen plots met opmerkelijk nieuws naar buiten

4 jaar na scheiding: Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' komen plots met opmerkelijk nieuws naar buiten

In 2019 stapten Nick Laenen en Christophe Ramont in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. Hoewel ze op het einde van de rit besloten niet getrouwd te blijven, is het contact tussen de twee heren nooit verwaterd. Meer nog, ze komen zelfs nog steeds ieder jaar samen voor deze bijzondere gelegenheid.

In het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd' stapten voor het eerst twee mannen, Nick Laenen en Christophe Ramont, in het huwelijksbootje. Vier jaar later gaat Christophe als vrijgezel door het leven en heeft Nick een nieuwe vriend, met wie hij intussen een huis heeft gekocht. Hoewel het tussen hen dus niets is geworden, hebben de twee 'Blind Getrouwd'-kandidaten er wel een hechte vriendschap aan overgehouden.

Eerder deze week kwamen Nick en Christophe zelfs nog samen om een bijzondere gelegenheid te vieren. “Zoals de traditie het wenst, vieren wij uiteraard onze vierde huwelijksverjaardag. Ook al zijn we al bijna vier jaar gescheiden”, schrijft het duo bij op Instagram een kiekje van hun tweetjes tijdens een gezellig diner. “Ik zie u graag”, voegen ze eraan toe. “Houden zo, mooie herinnering aan een eeuwige vriendschap”, “Leuk dat het ook zo kan” en “Mooi dat jullie nog zo goed overweg kunnen”, denken hun volgers erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws