5 maanden na zijn aanzoek op tv: Michel Van den Brande heeft slecht nieuws over zijn huwelijk met Sofie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

5 maanden na zijn aanzoek op tv: Michel Van den Brande heeft slecht nieuws over zijn huwelijk met Sofie

5 maanden na zijn aanzoek op tv: Michel Van den Brande heeft slecht nieuws over zijn huwelijk met Sofie

Vorig jaar in november vroeg Michel Van den Brande uit 'The Sky is the Limit' zijn vriendin Sofie live op tv ten huwelijk tijdens 'De Tafel van Gert'. Maar helaas heeft de stellingbouwer nu geen goed nieuws te melden over hun huwelijk.

Vijf maanden na zijn aanzoek zijn er namelijk nog geen plannen gemaakt voor hun huwelijk. "Ze zijn eventjes in de ijskast beland", bekent Van den Brande in Het Laatste Nieuws. Het gaat momenteel namelijk niet zo goed met de Kontrimo-baas. Hij werd vorig jaar voor honderdduizenden euro's opgelicht door een werknemer en dat heeft er serieus ingehakt.

"Sofie stelde voor om met een psychiater te gaan praten. Ik ben erover aan het nadenken", vertelt het 'The Sky is the Limit'-gezicht in Het Laatste Nieuws. "Het zit echt diep allemaal. Het feit dat mijn zaak bijna failliet was en dat die ene persoon erin geslaagd is om mijn vertrouwen te winnen ... Ik doe mijn best om alles een plaats te geven, maar alleen lukt het mij niet." Toch droomt hij nog altijd van een sprookjeshuwelijk op het strand van Blankenberge.

Het Witte Paard

"Maar dan moeten we er wel stilaan aan beginnen natuurlijk, want we zijn ondertussen al midden maart." Het grote feest zou hij dan weer graag laten plaatsvinden in Het Witte Paard. "Ik had het destijds ook afgehuurd voor mijn 60ste verjaardag. Dat was echt fantastisch. Misschien moeten we er dan toch maar eens stilaan over beginnen nadenken", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws