Aandachtige kijkers ontdekken mogelijk gigaspoiler in 'Familie': "Voorspelt niet veel goeds" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aandachtige kijkers ontdekken mogelijk gigaspoiler in 'Familie': "Voorspelt niet veel goeds"

Aandachtige kijkers ontdekken mogelijk gigaspoiler in 'Familie': "Voorspelt niet veel goeds"

Fans van ‘Familie’ vermoeden al tijdje dat Chloé (Shalini Mastenbroek), die Raven (Aaron Blommaert) aan de drugs helpt, geen goede bedoelingen heeft. En hun vermoedens zouden zomaar eens kunnen kloppen. Door een opmerkelijke foto zijn de kijkers namelijk zeker: zij wordt de nieuwe slechterik van de reeks.

Is Chloé een toevallig vriendinnetje dat een nevenpersonage blijft of is ze effectief de nieuwe feeks in de reeks? ‘Familie’-kijkers lijken meer en meer dat laatste te geloven, want er is hen iets bijzonders opgevallen in het huis van Chloé. Tijdens een scène met Raven was ook een wazige foto op het dressoir te zien. Trouwe fans menen daarin een oude bekende te herkennen.

“Oh, is dat niet Didier De Kunst?!”, vroeg iemand zich meteen af op een ‘Familie’-fanforum. En hij was zeker niet de enige die dat beweert. “Maar... dan is die Chloé zijn kleindochter”, klonk een van de conclusies. Eén ding is zeker: als deze theorie klopt, komen er gewelddadige tijden aan in de soap. Didier, gespeeld door Ronny Waterschoot, was namelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Door en door slecht. Van 1993 tot aan zijn tv-dood in 2001 was hij de grote vijand van Guido Van den Bossche (Karel Deruwe). Het personage werd tijdens de jubileumshow '30 jaar VTM' zelfs bekroond tot ‘beste tv-slechterik ooit’.

Moord en ontvoering

Ook Didiers dochter Sarah verscheen jaren geleden al ten tonele en heeft onder meer moord, brandstichting, stalking en ontvoering op haar geweten. Als Chloé effectief een foto van De Kunst in haar huis heeft, voorspelt het in ieder geval niet veel goeds. Er loopt sinds de dood van Koen (Sieg De Doncker) en zijn moeder Elena (Ilse Uitterlinden) bovendien al even geen echte slechterik meer rond in ‘Familie’. Wij zijn alvast benieuwd of de kijkers er met deze theorie boenk opzitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws