Aaron Blommaert komt plots met verrassing van formaat: "Nog vóór de zomer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aaron Blommaert komt plots met verrassing van formaat: "Nog vóór de zomer"

Aaron Blommaert komt plots met verrassing van formaat: "Nog vóór de zomer"

Aaron Blommaert is momenteel een van de leading twintigers op tv, als presentator én acteur. Maar binnenkort zal je hem ook vaker op het podium vinden. De zanger heeft namelijk een punt gezet achter zijn boyband Bobby en kiest voor een solocarrière.

De 20-jarige zanger heeft recent een contract getekend bij Universal, hetzelfde label als dat van Stromae en Tourist LeMC. Daar brengt Aaron Blommaert binnenkort zijn debuutsingle uit. Qua genre mikt hij op poprock. “Hoe mijn eerste single heet en waarover die gaat? Dat verklap ik nog niet”, knipoogt hij in Het Laatste Nieuws.

Wat hij wel al verklapt, is dat zijn single nog vóór de zomer uitkomt én dat hij in het Nederlands zal zingen. “Zo kan ik mijn gevoelens het best uiten”, besluit de zanger. “Alle teksten die ik schrijf, komen vanuit mijn buikgevoel. Wie goed luistert, komt wel wat over mijn privéleven te weten.”

Optredens deze zomer

“Ik vind het nu al keispannend om de reacties van de mensen op mijn eigen muziek te horen”, denkt de zanger luidop na. “Tuurlijk droom ik ervan om ooit in grote zalen te staan. Wie niet? Maar laat me vooral beginnen bij het begin: veel optredens deze zomer, waar mensen van kunnen genieten en meebrullen”, aldus Aaron. “Nog even geduld en jullie zullen het wel horen.”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws