Aaron Blommaert krijgt een duidelijke waarschuwing: "Overdrijf er niet mee!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aaron Blommaert krijgt een duidelijke waarschuwing: "Overdrijf er niet mee!"

Aaron Blommaert krijgt een duidelijke waarschuwing: "Overdrijf er niet mee!"

Het gaat hard voor Aaron Blommaert. Onlangs won hij nog het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ en nu heeft hij zijn eerste eigen single ‘Zonde’ uitgebracht. De zanger timmert volop aan zijn solocarrière als zanger, maar hij wordt nu al op de vingers getikt.

Aaron Blommaert is momenteel bijzonder populair. De acteur speelde eerder al mee in de jeugdreeks ‘#LikeMe’ en nu is hij te zien als Raven in ‘Familie’. Naast acteren, presenteerde hij onder andere al ‘Tien Om Te Zien’ én zong hij in een boysband genaamd BOBBY. Als kers op de taart won hij nu ook nog eens ‘The Masked Singer’ en sinds vorige week kunnen we naar zijn eerste single 'Zonde' luisteren.

Door zijn opvallende outfits doopte Het Laatste Nieuws hem eerder al om tot 'de Vlaamse Harry Styles', maar de gelijkenis stopt niet bij de kledij. Net zoals Harry Styles begon Aaron zijn carrière bij een boysband, maar beide zangers focussen zich nu volledig op een solocarrière. Volgens sommigen lijkt het zelfs alsof Aaron en zijn team een beetje inspelen op die vergelijking met de Britse zanger. Toch moet hij daarmee oppassen.

Eigen imago 

Dat vertelt een vooraanstaande producer aan TV-Familie. "Het is een leuke gimmick, ja. En ik begrijp dat ze erop inspelen. Maar ik zou er toch niet mee overdrijven", klinkt het. Zo is het niet wenselijk dat hij alleen meer gezien wordt als 'de Vlaamse Harry Styles'. "Een artiest bouwt beter een eigen imago uit dan dat hij 'de Vlaamse versie' van iemand anders wordt", aldus de producer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws