Maken we toch kans? Gustaph krijgt ongelooflijk nieuws te horen dag voor finale TV en Radio
TV en Radio

Maken we toch kans? Gustaph krijgt ongelooflijk nieuws te horen dag voor finale

Maken we toch kans? Gustaph krijgt ongelooflijk nieuws te horen dag voor finale

He did it! Gustaph wist een plekje in de grote finale van het Eurovisiesongfestival te verzilveren. Morgen neemt hij dus opnieuw het podium in met zijn aanstekelijke ‘Because Of You’. Vlak voor zijn grote avond krijgt de zanger bovendien erg goed nieuws te horen. Zijn kansen zijn namelijk serieus de lucht ingeschoten.

Morgen mogen we opnieuw supporteren en mag Gustaph zichzelf opnieuw bewijzen in de grote finale van het Songfestival. Als het even vlot verloopt en als het publiek even wild is als donderdagavond, moet dat geen enkel probleem zijn. Maar hoe zullen we het er in de finale van afbrengen? Staan we er goed voor?

Het ziet er goed uit voor België. Gustaph neemt in de grote finale als 16e - van de 25 landen - het podium in. En die volgorde is allesbepalend. Bij het Songfestival is het algemeen bekend: hoe later je aan de beurt bent, hoe beter. Zo ligt je act nog vers in het geheugen bij het publiek en de vakjury die belangrijke stemmen moeten uitbrengen. Fingers crossed dus dat onze plaats in de tweede helft van de show ons geluk brengt!

Top tien

In ieder geval: Gustaph valt in de smaak. Dat was donderdagavond niet alleen duidelijk aan het publiek, onze inzending is ook enorm gestegen bij de bookmakers. Bij aanvang van de tweede halve finale stond hij op de zesde plaats, maar na zijn performance steeg hij naar plaats 4. Maar nog belangrijker: ook in het algemene klassement blijft hij stijgen.

Afgelopen woensdag stond Gustaph nog op de 25ste plek. Maar intussen wijzen de bookmakers hem zelfs de elfde (!) plaats toe. De top tien is dus binnen handbereik!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws