Acteur Dimitri Leue met spoed opgenomen in ziekenhuis met ernstige verwondingen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Dimitri Leue met spoed opgenomen in ziekenhuis met ernstige verwondingen

Acteur Dimitri Leue met spoed opgenomen in ziekenhuis met ernstige verwondingen

Dimitri Leue, onder meer bekend van ‘Windkracht 10' en ‘Team Spirit’, is afgelopen weekend in het ziekenhuis beland. Na een lelijke val liep de acteur een zware hoofdwonde op. Dat liet hij zelf weten via sociale media.

Dimitri Leue ligt in het ziekenhuis. Na een lelijke val liep de acteur namelijk een ernstige hoofdwonde op. Op Twitter deelt hij een foto vanuit zijn ziekenhuisbed. “En ik was dan gevallen, hé”, schrijft hij. “Allez, aangevallen door nijlganzen. Terwijl zij op mij afvlogen en ik hen probeerde weg te slaan, struikelde ik over een stronk en bonkte tegen een boom.” Pijnlijk!

De schrijver moet zeker nog vijf dagen in het ziekenhuis blijven. Op Instagram geeft hij meer uitleg over zijn ongeluk. “De pullen waren schattig, maar de mama en papa vielen mij in volle vlucht aan”, vertelt Dimitri. “Lopende ganzen wegslaan is niet makkelijk. Achteruit kijken en vooruit spurten ook niet. Struikelen over een stronk en dan tegen een boom knallen is wel makkelijk”, lacht de acteur.

Wonde om u tegen te zeggen

“Een hoofdwonde om u tegen te zeggen”: dat is het resultaat. “F*cking nijlganzen.” “Ola, veel beterschap”, “Spoedig herstel” en “Hopelijk niet te veel pijn”, reageren zijn fans ongerust.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws