Acteur Rik Verheye erg aangedaan door triest overlijden: "Never forget" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Rik Verheye erg aangedaan door triest overlijden: "Never forget"

Acteur Rik Verheye erg aangedaan door triest overlijden: "Never forget"

Onlangs raakte bekend dat Rik Verheye niet langer samen is met Ella Leyers. Een pijnlijke split, want de twee waren reeds verloofd. Vandaag is het opnieuw een moeilijke dag voor Rik. Op zijn Instagramverhaal herdenkt hij de overleden voetballer Miguel Van Damme.

Exact een jaar geleden moesten we afscheid nemen van de Cercle-doelman Miguel Van Damme. Hij overleed op 28-jarige leeftijd na een lange strijd tegen leukemie. Zijn vrouw Kyana Dobbelaere deelt nu ook een erg aangrijpende boodschap op haar Instagrampagina. “Eén jaar geleden dat we je voor altijd moeten missen”, begint ze.

“Er gaat geen moment voorbij dat ik niet aan je denk of over je praat”, klinkt het triest. “Ik was zo trots op wie je was en welk karakter je had, altijd even goed voor iedereen. Altijd met een lach en een enorm doorzettingsvermogen”, schrijft Kyana. “Konden we de tijd nog maar eens terugkeren. Je zou zo trots zijn op onze dochter”, zegt ze. “Ik blijf je positiviteit meenemen en mijn best doen. Ik mis je”, aldus de vrouw van Miguel.

Ook Rik Verheye herdenkt de voetballer vandaag. De acteur is een Club Brugge-supporter in hart en nieren, maar daarnaast is hij ook altijd een sympathisant van Cercle Brugge geweest. Op zijn Instagramverhaal deelt hij nu een foto van Van Damme. “Never forget”, schrijft Rik erbij.

Acteur Rik Verheye erg aangedaan door triest overlijden: "Never forget"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws