Actrice Charlotte Timmers kondigt verloving aan: "Aanzoek in de soep gelopen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Charlotte Timmers kondigt verloving aan: "Aanzoek in de soep gelopen"

Actrice Charlotte Timmers kondigt verloving aan: "Aanzoek in de soep gelopen"

Charlotte Timmers, actrice uit onder meer ‘Billie vs Benjamin’, ‘Beau Séjour’ en recenter nog de populaire film ‘Zillion’, gaat trouwen. Haar partner - en bovendien ook regisseur van ‘Zillion’ - Robin Pront ging onlangs voor haar op één knie. Maar het aanzoek verliep niet helemaal volgens plan.

Charlotte Timmers en Robin Pront gaan trouwen. Dat maakte de regisseur bekend in de podcast ‘OEP Z’N BAKKES’. Maar de manier waarop hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg, was volgens hem allesbehalve romantisch. Het aanzoek gebeurde in Thailand. “Ik was er 10 jaar geleden al geweest en toen was er een romantisch strand waar ik met Charlotte vaak naartoe ging. Dus ik dacht: daar”, vertelt Robin.

“Maar dat was echt een grap”, blikt de ‘Zillion’-regisseur erop terug. Wat een mooi idee leek, draaide op een sisser uit. “Ik lokte haar mee met de scooter en we kwamen daar aan bij zonsondergang”, klinkt het. “Maar dat strand was degoutant vuil en lag vol zwerfafval. Er waren ook bulldozers een hotel aan het bouwen. Dat was totaal niet romantisch. En toen dacht ik: laat het zitten.”

Uiteindelijk vroeg Robin Charlotte ten huwelijk aan hun resort. “Ik had heel dat moment in mijn hoofd moeten loslaten”, aldus de regisseur. Gelukkig zei zijn vriendin volmondig ja. “Ze zei: ‘Ik wist het’”, lacht Robin. “Omdat ik zo zenuwachtig was dat ze iets begon door te hebben.” Wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen, hebben ze nog niet beslist. “Dat weten we nog niet en moeten we nog inplannen”, besluit Charlottes toekomstige.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws