Actrice Ianthe Tavernier maakt prachtig nieuws bekend: "Mijn droom komt uit"

230605ianthetavernierphotonews
Dromen komen wel degelijk uit, daar kan Ianthe Tavernier over meespreken. Na de zomer herneemt de actrice haar rol als Marie in de spektakelmusical ‘Red Star Line’, afwisselend met Lotte Stevens. Maar binnenkort is er nog een glansrol voor haar weggelegd.
In maart ging de legendarische musical ‘Les Misérables’ in première in Nederland. Naast Jonas Van Geel en Nordin De Moor schittert Ianthe Tavernier als enige Vlaamse in de voorstelling. Vanaf het najaar is de musical bovendien ook bij ons te zien. “Ik ben bijzonder blij en trots dat we ‘Les Misérables’ terug naar Vlaanderen kunnen halen. Met Jonas, Ianthe en Nordin zijn we er in ieder geval in geslaagd om een ijzersterkte Vlaamse cast samen te stellen die dit meesterwerk weer tot leven kan brengen”, klinkt Gert Verhulst enthousiast in een persbericht van Studio 100.
Maar al even enthousiast is Ianthe Tavernier zelf. Hier droomde ze namelijk als klein meisje al van. “Oké, ik val in herhaling… Maar hey, dromen komen dus echt wel uit”, bedenkt de actrice zich op Instagram. 25 jaar geleden was Ianthe namelijk al als de kleine Cosette te bewonderen in ‘Les Misérables’. En nu, 25 jaar later, als de grote Eponine. “Bij deze is mijn allereerste officiële foto als Eponine een feit. Wat denken jullie?”, schrijft ze met haar hoofd in de wolken bij een kiekje van nu en eentje uit de oude doos.

Meant to be

Ook Ianthes volgers zijn dolgelukkig in haar plaats. “Zalig”, “Zo schattig”, “Hoe tof is dit?”, “Dubbel en dik verdiend”, “Meant to be”, “Je doet het echt fantastisch”, “Trots!” en “Veel succes, het zal zeker een 10 zijn”, klinkt het in de reacties.