Aisha Van Zele verwelkomt eerste kindje: "Wat een speciale naam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aisha Van Zele verwelkomt eerste kindje: "Wat een speciale naam"

Aisha Van Zele verwelkomt eerste kindje: "Wat een speciale naam"

Heuglijk babynieuws uit het ‘The Sky is the Limit’-kamp! Aisha Van Zele, die bekend raakte door haar deelname aan het programma, is voor de eerste keer mama geworden. Dat kondigt ze zelf aan op Instagram.

Wat een prachtig nieuws. Aisha Van Zele (38) en haar partner Miguel Dheedene (48) zijn afgelopen zondag trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. De twee mochten een zoontje verwelkomen, dat luistert naar de naam Tiger Lee Dheedene. Op Instagram stelt de kersverse mama ons meteen voor aan de kleine spruit.

“Zo klein voor de wereld, de wereld voor ons”, schrijft Aisha bij een prachtige foto van de pasgeboren baby. “Dikke proficiat met jullie kleine wonder”, “Geniet van jullie zoontje”, “Wat een prachtig kindje”, “Wat een schatje, met een speciale naam” en “Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe”, willen haar volgers haar feliciteren.

Halfbroertje

Miguel, de vader van Tiger, is de ex-partner van Tanja Dexters. Hun dochter samen, Valentina (12), heeft er dus een halfbroertje bij. Aisha moest drie jaar geleden nog afscheid nemen haar partner Philippe Cracco, de zakenman met wie ze samen in ‘The Sky is the Limit’ te zien was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws