"Al een ferm bazeke": zoontje van Jan & Romina uit Boer zkt Vrouw steelt harten

230508boerzktvrouwjanrominainstagram
Het voorbije seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ was duidelijk geen succes. Voor boer Jan en Romina Paret draaide het 5 jaar geleden gelukkig een pak beter uit. Zij zijn nog steeds smoorverliefd en mochten eind 2022 hun eerste kindje samen verwelkomen. En die verovert op Instagram zoals steeds iedereens hart.
In 2018 sloeg de vonk over tussen Romina en Jan in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. Een tijdje later liet Jan zijn boerderij in Australië zelfs voor wat het was en verhuisde hij voor de liefde terug naar België. Sinds kort mogen de tortelduifjes zich ook trotse ouders noemen. Eind november zag hun zoontje, Dré, het levenslicht.
Romina trakteerde haar volgers al meermaals op enkele schattige foto’s van de kleine spruit, maar nu pronkt ook Jan vol trots met zijn kleine deugniet op Instagram. Intussen is hun zoontje al zo'n halfjaar oud. “Achterklep geintjes”, schrijft de boer onder hun schattige kiekje. “Saturday is for the boys.”

Twee schone ventjes

“Oh, zo mooi en schattig”, “Al een ferm bazeke”, “Supermooi kindje” en “Schoon manneke”, is iedereen het er unaniem over eens. Jans volgers vallen één voor één in zwijm voor de kleine Dré. Maar ook de papa mag er duidelijk zijn. “2 schone ventjes”, vult één van zijn volgers aan.