Sam Gooris ontroert zijn dochter Shania met een prachtige boodschap

10052023samgoorisshaniagoorisinstagram
Het is vandaag een speciale dag voor Sam Gooris en zijn dochter Shania Gooris, want ze hebben iets bijzonders te vieren. Op zijn Instagrampagina zet de zanger zijn dochter nu in de bloemetjes. Zo deelt hij een leuke foto van hun tweetjes en hij schrijft er ook nog enkele mooie woorden bij.
Sam Gooris kennen we vooral als de zanger van 'Laat het gras maar groeien', 'Basket sloefkes' en 'Marijke'. Daarnaast is hij ook al een lange tijd samen met Kelly Pfaff. Zo gaven ze elkaar in 1999 het ja-woord en ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Samen kregen ze ook twee kinderen: Shania en Kenji. Vandaag wordt hun dochter 23 jaar oud.
Om dat te vieren plaatst de papa een leuk bericht op zijn Instagrampagina. "Hieperdepiep! Gelukkige verjaardag, Shania", schrijft hij onder een plaatje van hun tweetjes. "Onze fantastische, lieve dochter waar we ontzettend fier op zijn", aldus Sam. "23 jaar, geniet van jouw speciale dag", voegt hij er nog aan toe. "Dank u, papa", reageert Shania al snel.

Gelukwensen

Ook de volgers van Sam willen zijn dochter maar al te graag feliciteren. "Drie dikke kussen", "Geniet van jouw dag", "Dikke proficiat aan de dochter", "Van harte gefeliciteerd", "Happy B-day", "Gefeliciteerd met je dochter", "Wees daar maar fier op Sam. Gelukkige verjaardag Shania, nog veel gezonde jaren" en "Dikke verjaardagszoen en geniet van jouw mooie dag", reageren zij onder meer.