Eurosong-expert Peter Van de Veire eerlijk over Gustaph: "Dát gevoel heb ik" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eurosong-expert Peter Van de Veire eerlijk over Gustaph: "Dát gevoel heb ik"

Eurosong-expert Peter Van de Veire eerlijk over Gustaph: "Dát gevoel heb ik"

Morgen is het eindelijk zover. Dan zal Gustaph het beste van zichzelf geven in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival om hopelijk door te stoten naar de grote finale van zaterdag. Peter Van de Veire onthult nu wat meer over hoe het gaat met de 'Because of You'-zanger in Liverpool.

Gisteren konden we al kijken naar de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Topfavoriet Loreen wist al een plekje in de finale te verzekeren, maar helaas kreeg Nederland minder goed nieuws te horen. Mia en Dion wisten niet te overtuigen en voor hen eindigde het Songfestival-avontuur dan ook.

Hoe Gustaph het er vanaf zal brengen, dat zullen we morgen te weten komen. Hij zal zijn nummer 'Because of You' brengen tijdens de eerste helft van de tweede finale. Volgens Songfestival-expert Peter Van de Veire zit de sfeer alvast heel goed. "Ik heb nu al een paar edities meegemaakt en ik vermoed dat het geleden is van Laura Tesoro. Die was ook zeer rustig, zeer gefocust", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Rustig

Datzelfde gevoel heeft Peter ook bij Gustaph. "Hij is heel rustig en hij weet waar hij mee bezig is", klinkt het. Ook heel zijn entourage draagt de zanger. "Op moeilijke momenten merk ik zelfs dat ook hij soms zijn entourage draagt", gaat de expert verder. Volgens hem zit dat dus wel goed. "Op dat vlak staan de sterren perfect", besluit Van de Veire.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws