Joren Dumont onthult meer over z'n ex Kathleen Aerts: "Daarom uit elkaar gegaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joren Dumont onthult meer over z'n ex Kathleen Aerts: "Daarom uit elkaar gegaan"

Joren Dumont onthult meer over z'n ex Kathleen Aerts: "Daarom uit elkaar gegaan"

We kennen Joren Dumont allemaal als de sympathiekste kandidaat uit het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Intussen heeft de kandidaat, na zijn breuk met Lien in de reeks, opnieuw de liefde gevonden. Maar in een ver verleden vormde Joren nog een koppel met ex-K3’tje Kathleen Aerts. Daar vertelt hij nu voor het eerst meer over.

In 2007 vormde Joren Dumont een relatie met toenmalige K3-zangeres Kathleen Aerts. De twee werden aan elkaar gekoppeld door goede vriend en zanger Christoff. "Christoff zei: 'Ik heb een goede vrouw voor je.' En zo geschiedde...", vertelt de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat in de talkshow ‘Hadiemicha’ op Ment TV. "Dan hebben wij eens afgesproken en voilà, van het een kwam het ander.”

De twee waren langer dan een jaar samen. Toen kwam er plots een einde aan hun romance. Nu onthult de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer ook waarom. "Ik denk dat wij een kleine tien jaar schelen, Kathleen en ik”, klinkt het bij Joren. “Ik was 22. De Joren van toen is niet dezelfde als de Joren van nu. 22 jaar is echt nog wel heel jong", denkt hij erover.

Contact

Nu, enkele jaren na datum, spreken Joren en Kathleen elkaar niet vaak meer. "In se hebben wij niet echt heel veel contact meer”, vertelt hij. “Ik heb wel het geluk gehad om een aantal jaar geleden via het reisbureau van haar man, Steven, naar Zuid-Afrika te gaan. Da's echt de moeite", aldus de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws