Bijna een jaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont heeft heuglijk liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijna een jaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont heeft heuglijk liefdesnieuws

Bijna een jaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont heeft heuglijk liefdesnieuws

Joren Dumont ken je waarschijnlijk nog als de meest sympathieke kandidaat uit het voorbije ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Zijn huwelijk met Lien Opdebeeck kende helaas geen happy end. Maar intussen heeft Joren blijkbaar meer geluk in de liefde.

Tussen Joren en Lien zijn er geen bruggen opgeblazen. Het koppel ging als goede vrienden uit elkaar. Maar Joren heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij het liever anders had gezien. “Ik was liever een gelukkig getrouwde man gebleven na het programma”, zei hij na afloop in Dag Allemaal. Hij wil de term ‘gescheiden’ dan ook zo snel mogelijk weer van zijn loonbrief zien verdwijnen.

“Ik ben er zeker van dat ik nog eens ga trouwen. Maar het zal zeker niet meer blind zijn, eerder met een vergrootglas”, lachte Joren toen in het weekblad. En misschien komt dat er inderdaad van. Want het lijkt erop dat de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat opnieuw de liefde heeft gevonden. "Ik heb een heel leuke vriendin leren kennen", maakt hij bekend bij MENT TV. "Maar ik ben daar allemaal heel voorzichtig in geworden."

Time will tell

“Ik heb echt mijn tijd genomen om alles rustig een plaats te geven”, onderstreept Joren nog. Deze keer pakt hij het dus anders aan. “Time will tell. Maar we zijn in ieder geval niet gehaast om snel opnieuw te trouwen, zal ik maar zeggen”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws