Andy Peelman onthult het prijskaartje van zijn droomvilla: "Waanzinnig duur" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman onthult het prijskaartje van zijn droomvilla: "Waanzinnig duur"

Andy Peelman onthult het prijskaartje van zijn droomvilla: "Waanzinnig duur"

Andy Peelman is al voor de vijfde keer aan het bouwen in zijn leven. In een nieuw interview vertelt het VTM-gezicht niet alleen meer over het project, maar ook wat het nederige stulpje met vijf slaapkamers en twee badkamers zal kosten.

Andy Peelman zal binnenkort met zijn vrouw Tine en hun twee kinderen opnieuw verhuizen. Ze zijn volop bezig met de bouw van hun nieuwe villa die wordt opgetrokken in modern-landelijke stijl. De woning ligt op een perceel van maar liefst 5.000 vierkante meter en heeft zelfs een woon- en een wellnessgedeelte.

In een gesprek met Dag Allemaal vertelt Andy dat het momenteel heel moeilijk is om binnen het vooropgestelde budget te blijven bij een bouwproject. “Het is zoals een tongske eten aan de kust tegenwoordig, dagprijzen heet dat dan”, lacht hij. “Bij elke aannemer komt er wel wat bij. Iedereen steekt het op drie zaken: corona, die boot die schuin lag in het Panamakanaal en vooral Oekraïne”, legt hij uit.

Een bescheiden schatting

In het interview verklapt hij ook nog het prijskaartje. Volgens hem zal de bouw zo'n miljoen euro kosten. “Zonder de prijs van de grond”, verduidelijkt de acteur. En dat is volgens hem nog een bescheiden schatting. “Ik maak daar geen staatsgeheim van, iedereen weet intussen wel dat bouwen vandaag waanzinnig duur is geworden”, aldus Peelman.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws