"Dit nog nooit verteld": Karen Damen onthult meer over romance met Gert Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Dit nog nooit verteld": Karen Damen onthult meer over romance met Gert Verhulst

"Dit nog nooit verteld": Karen Damen onthult meer over romance met Gert Verhulst

Karen Damen vond zestien jaar geleden de liefde bij haar echtgenoot Anthony, waarvan intussen al zes jaar gelukkig getrouwd. Maar in een ver verleden vormde het ex-K3’tje vier jaar lang een koppel met - toen nog haar baas - Gert Verhulst. Nu zal de zangeres iets onthullen wat nog niemand weet over hun romance van toen.

In december gaat Karen Damen opnieuw het podium op. Niet om te zingen of te acteren deze keer, wel met haar allereerste onewomanshow ‘De Eerste Keer’. “Veel mensen vragen me of ik plots cabaretière of comédienne word, maar ik ga geen moppen tappen”, lacht Karen in Story. “Ik wil de mensen gewoon een heel plezante avond bezorgen met anekdotes uit mijn persoonlijke verleden en mijn carrière”, licht ze al een tipje van de sluier op.

De rode draad van haar show wordt - what’s in a name? - de eerste keer. “Mijn eerste schooldag, de eerste keer op dieet, of de eerste keer met K3 op een podium”, legt Karen uit. “Het wordt een heel persoonlijke voorstelling, maar ik neem mezelf niet te serieus en doe volop aan zelfrelativering.”

Romance met Gert

Ook haar privéleven komt uitgebreid aan bod. Zo speelt de ‘Familie’-actrice onder andere open boek over haar relatie destijds met Gert Verhulst. “Dat is een leuk verhaal dat ik nog nooit verteld heb en waarvan ik weet dat hij het niet erg zou vinden”, grijnst Karen. Wie dat sappige verhaal wil horen, zal haar show moeten bijwonen. Voorlopig staan er drie voorstelling gepland. Bedoeling is wel om er in 2024 mee door Vlaanderen te trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws