Gaat 'Chateau Meiland' stoppen? Maxime Meiland eerlijk over toekomst van reeks

02052023maximemeilandinstagram
Momenteel kunnen we genieten van het achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’. Daarin werkt de Nederlandse familie hard aan hun nieuwe pension in Noordwijk, maar is dat ook meteen hun laatste project? Maxime Meiland verklapt zelf meer in een nieuw interview.
Martien, Erica en hun twee dochters Maxime en Montana zijn alweer een grote uitdaging aangegaan. Zo hebben ze een nieuw gastenverblijf gekocht in hun woonplaats Noordwijk en dat zijn ze nu volop aan het renoveren. Van die werken krijgen we meer te zien in het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’.
Binnenkort openen ze - met enige vertraging - de deuren van hun nieuwe pension genaamd Code Rosé. “We hebben er keihard in gewerkt, het is mooier geworden dan ik had kunnen bedenken”, vertelt Maxime aan Dag Allemaal. De gasten zullen er de Meilandjes ook kunnen spotten. “Om beurten gaan we er het ontbijt verzorgen”, verklapt ze.

Aftaaien

Maxime denkt ook dat dit het laatste grote project is van de Meilandjes. “Mijn ouders vinden het fantastisch om aan te pakken, zo vlak bij huis, da’s een unieke kans. Maar mijn vader vindt het stilaan welletjes”, legt ze uit. “Ik heb al zoveel gedaan in mijn leven, ik wil een beetje aftaaien nu”, aldus Martien. "Snap ik helemaal", onderstreept zijn dochter.