De familie Meiland ligt hevig onder vuur: "Ze hebben gewoon géén respect!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

De familie Meiland ligt hevig onder vuur: "Ze hebben gewoon géén respect!"

De familie Meiland ligt hevig onder vuur: "Ze hebben gewoon géén respect!"

In het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ werkt de bekende familie hard aan hun nieuwe pension in Noordwijk. Dat zorgt af en toe ook voor wat geluidsoverlast, maar ze vergaten even dat Code Rosé vlakbij de begraafplaats ligt.

Maandagavond kregen we in de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland' weer wat meer te zien van de werken in hun nieuwe pension Code Rosé. De familie maakte heel wat lawaai, totdat Maxime opmerkte dat er een begrafenis ging plaatsvinden. De Algemene Begraafplaats Noordwijk ligt namelijk vlak naast hun deur. “Oh, wat erg. Dat kan niet”, zei Martien meteen.

Hij deed vervolgens het raam dicht, zodat ze de aanwezigen niet langer zouden storen “Nou, de doden staan op uit hun graf. Gewoon van het geluid”, zei Maxime al lachend. Iets later heeft ze het ook nog over spoken in het pension en dat schiet bij veel ‘Chateau Meiland’-fans in het verkeerde keelgat.

Kritiek

Op sociale media komen er dan ook heel wat reacties binnen van verontwaardigde kijkers. “Ze hebben gewoon geen respect”, “Maxime en Erica, wat zijn jullie toch een stelletje onbeschofte types. Maxime janken over een zeer vingertje en even op tv een begrafenis belachelijk maken” en “Best ASO, gewoon door hameren en bikken terwijl er een begrafenis aan de gang is. Dan stop je toch even”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws