Ann Van Elsen heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Jackie-Lou Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van Elsen heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Jackie-Lou

Ann Van Elsen heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Jackie-Lou

Ann Van Elsen is de trotse mama van twee kinderen: June en Jackie-Lou. Afgelopen donderdag was het een bijzondere dag ten huize Van Elsen. Op haar Instagrampagina onthult de radiopresentatrice wat ze juist te vieren hadden.

Ann Van Elsen kreeg haar eerste dochter June samen met Gunter Van Handenhoven. De twee gingen in 2012 uit elkaar, maar intussen is de radiopresentatrice al een tijdje getrouwd met Filip De Snoeck. Samen met Filip mocht ze in 2016 ook nog een dochter genaamd Jackie-Lou verwelkomen. Afgelopen donderdag vierde het gezinnetje de verjaardag van Jackie-Lou. Zij mocht zeven kaarsjes uitblazen.

Ann plaatste op deze speciale dag ook een mooie boodschap op sociale media. "Mag ik jou voorstellen aan de zotste, de tofste, de liefste, de mooiste... En vandaag ook onze jarige", schrijft ze onder enkele leuke kiekjes van Jackie-Lou. "Iedereen is ervan overtuigd: jouw humor en gezichtsuitdrukkingen gaan jou nog geld opleveren zoals jij ons geluk oplevert", aldus de mama. "Een dag zonder jou is een dag zonder kleur. We love you Jackie, we do, oooh Jackie we love you", voegt ze er nog aan toe.

Felicitaties

Niet alleen mama Ann, maar ook haar volgers willen haar dochter graag feliciteren. "Hoera", "Wat een heerlijke snoet, proficiat", "Fijne verjaardag lieve meid", "Happy birthday", "Een hele dikke proficiat", "Hiep hiep hoera voor de jarige", "Gelukkige verjaardag, Jackie-Lou" en "Het aftellen naar die volgende verjaardag kan dan nu beginnen", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws