Bijzonder heuglijk nieuws uitgelekt over 'Blokken'-gezicht Ben Crabbé: "Dikke proficiat!"

230905bencrabbephotonews
Ben Crabbé presenteert dit jaar het dertigste seizoen van 'Blokken'. Nu heeft zijn werkgever VRT ook zeer leuk nieuws te melden over de presentator.
Het is een absoluut feestjaar voor 'Blokken'. Zo blaast de populaire VRT-quiz dit jaar dertig kaarsjes uit. Voor het dertigjarige jubileum werd de quiz ook in een nieuw jasje gestoken. De achtergrond werd aangepast én de tweede ronde ziet er nu een tikkeltje anders uit. Daarbij spelen de kandidaten nu voor seconden, en niet voor het aantal blokken.
Maar Ben Crabbé heeft nog meer reden tot vieren. Op 12 november is de presentator namelijk 61 jaar geworden. Zijn werkgever VRT zette hem dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Geniet van jouw dag Ben", staat er te lezen op de Instagrampagina van de VRT bij een foto van de presentator.

Veel felicitaties

Onder het bericht werd hij nog door honderden fans gefeliciteerd. "Dikke proficiat met je 61ste verjaardag!", "Van harte gefeliciteerd Ben! Geniet van je dag!" en "Gelukkige verjaardag Ben!", lezen we meermaals in de comments onder het Instagrambericht.