Bijzonder moeilijk moment aangebroken voor Valerie De Booser: "Ik mis je zo"

valeriedebooserINSTAGRAM 6
Valerie De Booser moest nog niet zo lang geleden afscheid nemen van iemand die haar heel nauw aan het hart lag. De ex van Koen Wauters werd deze week opnieuw pijnlijk geconfronteerd met haar verdriet.
Voor Valerie De Booser was het eergisteren een bijzonder moeilijke dag. 4 juli is namelijk de verjaardag van haar grootmoeder, Anna. Die zou dit jaar 98 geworden zijn, maar helaas moest Koen Wauters’ ex-vrouw haar vorig jaar afgeven.
Valeries oma overleed op 14 maart 2022 op haar 96ste. “Zo dankbaar dat ik je kleindochter mocht zijn”, schreef het model toen op Instagram. “Zoveel van jou geleerd, zoveel liefde voor jou, voor altijd mee in ons hart.” Nu, op deze moeilijke dag, stond Valerie opnieuw even stil bij dit grote verlies.

Groot gemis

Op haar Instagramverhaal herdacht het model haar overleden oma. “Gelukkige verjaardag, daar in de hemel”, schreef ze bij een foto van haar grafzerk. “Ik mis je, oma”, sloot ze haar bericht af. Wij wensen Valerie in ieder geval veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
Bron: Instagram Stories (@valeriedebooser)
Bron: Instagram Stories (@valeriedebooser)