Boris Van Severen en Frances Lefebure hebben somber nieuws over hun zoontje Saul Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Boris Van Severen en Frances Lefebure hebben somber nieuws over hun zoontje Saul

Boris Van Severen en Frances Lefebure hebben somber nieuws over hun zoontje Saul

Boris Van Severen en Frances Lefebure mochten op 1 oktober hun zoontje Saul verwelkomen. Maar helaas verliep de geboorte niet helemaal zoals gepland. Dat vertelt de acteur, die vorig jaar nog te zien was in 'The Masked Singer', deze week in Dag Allemaal.

Boris Van Severen vertelt in een openhartig interview met Dag Allemaal dat de geboorte van zijn zoontje Saul niet vlekkeloos verliep. "Ons zoontje Saul is een paar weken te vroeg geboren", onthult de acteur. Daarbovenop was Boris op dat moment in Duitsland voor opnamen.

"Ik ben snel naar België gekomen, maar de dag na zijn geboorte moest ik terug naar het buitenland voor vier dagen. Dat was heel stevig, Frances lag toen nog in het ziekenhuis", aldus Boris. Gelukkig had hij na de opnamen twintig dagen vrij om te genieten. "Maar erna moest ik weer weg, dus ik heb veel moeten missen. Het contact dat mijn vrouw in het begin had met ons kind, dat had ik niet. Dat was pijnlijk", bekent hij. En ook de bevalling zelf liep helaas niet zoals gepland. En daar had Frances het bijzonder moeilijk mee.

Keizersnede

"In het begin was het niet gemakkelijk. Saul is er gekomen met een keizersnede. De bevalling is niet gelopen zoals verwacht, dus dat is nooit fijn." Maar nu gaat het gelukkig wel heel goed met Frances. "Ze is echt een fantastische mama", aldus een fiere papa.

Populair

Laatste nieuws