Carry Goossens gaat tegen alle verwachtingen in grote uitdaging aan: "Mijn vrouw heeft me over de streep getrokken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carry Goossens gaat tegen alle verwachtingen in grote uitdaging aan: "Mijn vrouw heeft me over de streep getrokken"

Carry Goossens gaat tegen alle verwachtingen in grote uitdaging aan: "Mijn vrouw heeft me over de streep getrokken"

Carry Goossens hakte een goed jaar geleden een verrassende knoop door. De ‘FC De Kampioenen’-acteur besloot te stoppen met theater en op pensioen te gaan. Al is hij intussen alweer op zijn beslissing teruggekomen.

Tot iedereens grote verbazing nam Carry Goossens iets meer dan een jaar geleden het verrassende besluit om te stoppen met theater. “Op het einde van corona had ik een heel onaangename ervaring in theater en ik dacht dat het stilaan tijd was om te stoppen, aangezien ik ook 70 werd. Alles stak me plots tegen”, vertelt de 70-jarige acteur in HLN Showbits.

Maar lang heeft zijn pensioen niet geduurd, want Carry staat sinds afgelopen weekend opnieuw op de planken. “Plots kreeg ik de ene mooie aanbieding na de andere. Uiteindelijk heeft mijn vrouw me dan gestimuleerd om het toch maar te blijven doen. Zolang ik kan en er plezier in beleef”, weet hij te vertellen. “Ik denk trouwens dat ik het niet lang had volgehouden zonder theater.”

Droomrol

En zo geschiedde: in ‘Achter De Schermen’, de Vlaamse herwerking van het gerenommeerde Britse stuk ‘The Dresser’, kruipt Carry sinds afgelopen wekend in de huid van Norman. “Ik heb altijd gehoopt om die rol ooit eens te mogen spelen, maar het kwam er nooit van. Nu ik 70 ben krijg ik eindelijk de kans, fantastisch”, denkt de acteur erover. Bovendien speelt hij voor het eerst in zijn lange carrière een homoseksueel personage. “Een echt uitdaging!” Wil je Carry aan het werk zien, dat kan dat nog tot en met 3 december in het Fakkeltheater.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws