Celien Hermans verbluft met groot nieuws: "Nog één nachtje slapen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Celien Hermans verbluft met groot nieuws: "Nog één nachtje slapen"

Celien Hermans verbluft met groot nieuws: "Nog één nachtje slapen"

Als 2022 al een goed jaar was voor Celien Deloof, dan wordt 2023 dat zeker en vast. De solocarrière van Margriet Hermans’ dochter krijgt stilaan vorm. Daar deelt de 30-jarige zangeres nu fantastisch nieuws over.

Celien is goed bezig om in de voetsporen van haar mama te treden. Sinds kort brengt de zangeres muziek uit onder de naam Celien Hermans en timmert ze stevig aan haar solocarrière. En met succes.

Zo’n vier maanden na haar debuutsingle ‘Tussen Jou en Mij’ kondigde de 30-jarige zangeres begin deze week nieuwe muziek aan. “Nog één nachtje slapen en dan… ‘Niet Achteruit’”, schreef Celien gisteren nog vol spanning op Instagram. En vandaag is het dan eindelijk zover: haar nieuwe single is overal te beluisteren. En Celien? Die straalt van geluk.

You go, girl

“Super”, “Spannend”, “Zooo benieuwd”, “Go, girl” en “Kijk er al naar uit”, klonk het gisteren in de comments. “Have fun, beauty”, reageerde ook goede vriendin Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’. Intussen hebben de fans het nieuwe nummer wellicht al platgedraaid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws