Joren uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over nieuwe romance: "Héél fijn"

17052023jorendumontinstagram
Joren Dumont verklapte zopas in de TV MENT-talkshow 'Hadiemicha' dat hij een toffe madam heeft leren kennen. Volgens hem is het nog pril, maar in een gesprek met TV-Familie verklapt hij nu toch al wat meer over de liefde.
Er is een nieuwe vrouw in het leven van Joren Dumont, maar eigenlijk wilde hij dat nog niet met iedereen delen. "Micha Marah stelde me in haar talkshow zo op mijn gemak dat ik mijn mond een beetje heb voorbijgepraat", geeft hij toe. "Ik heb dat er uitgefloept in een vlaag van euforie. Typisch Joren!", zegt hij al lachend. Nadat hij meer verklapte over zijn liefdesleven, kreeg hij direct heel wat berichtjes van mensen die hem wilden feliciteren.
"Dat is heel erg, maar 't is voor alle duidelijkheid nog heel pril hoor", verduidelijkt hij. Volgens hem zitten ze nog in de ontdekkingsfase. Joren geeft ook toe dat hij voorzichtiger is geworden in de liefde. "Of dat vooral door mijn 'Blind Getrouwd'-ervaring komt, laat ik in het midden. Maar ik had een soort muurtje rond mezelf opgebouwd", legt hij uit. "En dat mag nu stilaan gesloopt worden", voegt hij er nog aan toe.

100% zeker

Joren onthult ook dat hij volop geniet van deze ontdekkingsfase. "Al ben ik nooit de grootste en beste dater geweest", bedenkt hij zich. "Die dame en ik, we kennen elkaar nog niet lang, hé. Voor hetzelfde geld wordt het niets tussen ons", aldus het 'Blind Getrouwd'-gezicht. Al hoopt hij natuurlijk wel dat het deze keer wél iets wordt. "De dag dat je van mij en mijn nieuwe vriendin een foto ziet passeren, zal de dag zijn dat ik 100 procent zeker weet dat zij de ware is", besluit hij.