Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Vorig jaar mochten Kobe Ilsen en Sara Vermassen hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Magnus. Al snel ging het niet zo goed met de kleine jongen, want hij werd verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis. Nu hebben de ouders prachtig nieuws te melden.

Kobe Ilsen en Sara Vermassen zijn in mei vorig jaar voor het eerst papa en mama geworden. Toch vielen ze al snel van hun roze wolk af, want Magnus lag al meermaals in het ziekenhuis. "Er is nog geen heldere diagnose", liet de mama eerder al weten op Instagram. Hoewel de ouders niet weten wat er juist aan de hand was, gaat het intussen wel al wat beter met de kleine spruit. Nu heeft het gezinnetje ook nog iets geweldigs te vieren.

Afgelopen dinsdag mocht Magnus namelijk één kaarsje uitblazen. "Gelukkige verjaardag mijn liefste Magnosaurus", schrijft Sara onder enkele prachtige kiekjes. "Bedankt om ons te kiezen als mama en papa. Bedankt om ons elke dag te laten meegenieten van jouw vrolijke en allerschoonste zieltje. Bedankt om de meest pure vorm van liefde in ons leven te brengen", luidt het. "Hou van jou, mijn alles", voegt de mama er nog aan toe.

Felicitaties

Ook de volgers van Sara willen haar zoontje maar al te graag feliciteren. "Hoera Magnusje", "Proficiat", "Happy one", "Een dikke kus voor de jarige Magnus (en zijn mama)", "Hieperdepiep hoera", "Wat een lachebek, zo mooi", "Happy birthday, Magnus", "Gefeliciteerd grote vriend" en "Een heel fijne verjaardag voor lieve Magnus", klinkt het meermaals in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws