Camille Dhont kan haar tranen niet bedwingen na wat ze nu te horen krijgt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille Dhont kan haar tranen niet bedwingen na wat ze nu te horen krijgt

Camille Dhont kan haar tranen niet bedwingen na wat ze nu te horen krijgt

Camille Dhont is niet te stoppen en dat betekent alleen maar goed nieuws voor de fans. Want volgend jaar kunnen ze de 21-jarige zangeres maar liefst twee keer - voor het eerst als soloartieste - bewonderen in het Antwerpse Sportpaleis. Of maak daar nu maar drie keer van.

Sportpaleizen vullen met ‘#LikeMe’ is ze al gewend. Vijf keer op haar eentje voor een bomvolle Lotto Arena staan, kan ze intussen ook. Maar als soloartieste Sportpaleizen uitverkopen, dat is volledig nieuw voor Camille Dhont. En toch lijkt het een fluitje van een cent. De tickets vliegen de deur uit.

Vorige week kondigde de 21-jarige zangeres nog maar een tweede datum voor haar ‘Magie’-show in het Sportpaleis aan, maar dat bleek niet voldoende. Ze voegt er gewoon nog een extra concert aan toe. Niet één, niet twee, maar drie keer zal Camille volgend jaar dus het Sportpaleis inpalmen. En dat op zaterdag 4 (om 14u en 18u) en zondag 5 mei 2024 (om 14u).

“Een derde show”, schreeuwt Camille het uit op Instagram met enkele wenende gezichtjes. Het is dan ook iets om trots op te zijn! 2024 ziet er nu in ieder geval al veelbelovend uit voor de Vlaamse popsensatie. Tickets voor de derde show zijn vanaf nu te koop.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Populair

Laatste nieuws