Charlotte van 'De Verraders' grijpt naar de keel met pakkend eerbetoon aan overleden papa: "Je was mijn held" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Charlotte van 'De Verraders' grijpt naar de keel met pakkend eerbetoon aan overleden papa: "Je was mijn held"

Charlotte van 'De Verraders' grijpt naar de keel met pakkend eerbetoon aan overleden papa: "Je was mijn held"

Eerder deze maand moest Charlotte Van Brabander, bekend door haar deelname aan ‘De Verraders’ op VTM, afscheid nemen van haar papa, amper een week nadat kanker bij hem werd vastgeld. Op Instagram staat de beleggingscoach en pokerkampioene met een prachtige boodschap aan haar papa stil bij de grote leegte die hij achterlaat.

“Twee weken geleden kreeg je te horen dat je ongeneeslijk ziek was en samen hielden we ons de laatste week sterk, te sterk, stiekem hopend op een mirakel”, schrijft Charlotte Van Brabander bij enkele prachtige kiekjes van vroeger met haar papa. “Over emotionele zaken werd er niet meer gepraat, ik had het er heel moeilijk mee dat er geen antwoord meer kwam op mijn berichtjes. Je was te moe om te chatten… Ik heb je naar mijn gevoel niet genoeg kunnen benadrukken hoe graag ik je zag en vooral hoe onvoorwaardelijk die liefde was”, vervolgt de pokerspeelster.

“Dat ik je graag zag was geen geheim, je oudste dochter, die speciale vader-dochterband was er. Je bent mijn held. Zo weet mama dat, als ik naar huis belde, de eerste vraag vaak was: is papa al wakker? Als ik over je sprak was dat altijd met een trots die ik niet kon wegsteken. Mijn papa is slim, super slim”, pent Charlotte enkele lovende woorden neer over haar grote voorbeeld. “Aangezien papa altijd werkte, hebben we korte en krachtige herinneringen aan hem. Als ik nu aan jou denk besef ik dat ik zo erg op je lijk. Je voelt dichter dan ooit. Ik ben het verlengde van jou.”

Dichter dan ooit

“Ik heb me nog nooit zo dichtbij gevoeld. Je bent namelijk verhuisd naar mijn hart”, rondt Charlotte haar prachtige boodschap af. “Dank je, papa, om ons mogelijk te maken, om mijn dochter mogelijk te maken. Zonder jou ben ik er niet. Zonder jou is/was voor mij geen leven.”

De volledige tekst kan je hieronder lezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws