Christoff en Lindsay hebben opnieuw droevig nieuws over gezondheid van ouders

230328CHRISTOFFLINDSAYVTM
Lindsay en Christoff hebben geen gemakkelijk achter de rug. En dat heeft alles te maken met de slechte gezondheidstoestand van hun ouders en grootvader. In ‘Mijn beste kerst ooit’ op VTM zagen we hen enkele maanden geleden emotioneler dan ooit. In Dag Allemaal vertellen broer en zus hoe het intussen met hun ouders gaat.
De ouders van Christoff en Lindsay hebben er woelige tijden op zitten. “Mama (68) is geopereerd aan haar rug”, vertelt de zangeres in Dag Allemaal. Ook hun vader (70) heeft een hele tijd in het ziekenhuis gelegen door problemen met zijn blaas. “Een gevolg van de bestraling die hij kreeg toen hij negen jaar geleden prostaatkanker had”, legt Lindsay uit. Maar waar hun weerstand in januari nog zeer slecht was, beginnen hun ouders eindelijk te herleven.
“Ik heb het gevoel dat ze op de goede weg zijn, na ’n periode met veel gesukkel. Gelukkig”, haalt Lindsay opgelucht adem. “Dat is onze grootste bekommernis.” Volgens Christoff heeft Lisa-Marie, de dochter van zijn zus, daar alles mee te maken. “Zij is hun beste medicijn. Als ze hun kleinkind niet hadden gehad in de coronaperiode, zouden ze er nu niet meer zijn, denk ik. Ze is het zonneke van de hele familie”, klinkt het bij de schlagerzanger.
“Ik ben zo blij dat ze daarvan kunnen genieten, en dat Lindsay en ik onze ouders iets kunnen teruggeven voor alles wat ze voor ons gedaan hebben”, besluit Christoff. Zo heeft hij zijn mama en papa een reis naar Spanje cadeau gedaan. “Ik werk liever wat harder zodat ik hen dat cadeau kan doen, dat is toch beter dan een dure zerk op het kerkhof. Genieten van het leven moet je nú doen, dat besef ik steeds meer”, aldus de zanger.