Dana Winner ondergaat opvallende ingreep: "Maar ik doe dit helaas niet om esthetische redenen"

230908danawinnerphotonews
Leeftijd lijkt geen vat te hebben op Dana Winner. Maar de 58-jarige zangeres maakt er geen geheim van: ze is een fervent botoxgebruiker. Al doet ze dat helaas niet om er jonger uit te zien. De ingreep blijkt broodnodig.
Op haar 58ste brengt Dana Winner nog steeds al haar dagen op het podium door. Met haar zomersingle ‘Weer bij mij’, de opnames van enkele nieuwe videoclips en optredens in heel Vlaanderen heeft de zangeres een drukke zomer achter de rug. Stoppen met zingen zit er duidelijk nog niet meteen in. Meer nog, de zangeres wil opnieuw op tour in Zuid-Afrika!
Met het ouder worden heeft Dana naar eigen zeggen totaal geen moeite. En toch biecht ze eerlijk op dat ze er - net zoals heel wat collega-artiesten trouwens - niet voor terugdeinst om botox te gebruiken. “Maar niet per se voor esthetische redenen”, onthult de zangeres in Het Laatste Nieuws. Dana gebruikt botox namelijk tegen haar zware migraine.

Noodzakelijk

“Ik kan je zeggen: dat is met je hoofd tegen de muren bonzen”, klinkt het bij Dana. “De botox heeft me enorm geholpen! En dat het helpt tegen veroudering, is meegenomen. Maar ik zou het niet laten injecteren, moest het niet nodig zijn”, besluit de zangeres.