De meisjes van K3 maken heuglijk nieuws bekend: "We kunnen het nu wel vertellen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

De meisjes van K3 maken heuglijk nieuws bekend: "We kunnen het nu wel vertellen"

De meisjes van K3 maken heuglijk nieuws bekend: "We kunnen het nu wel vertellen"

De meisjes van K3 hebben ongetwijfeld weer een drukke zomer voor de boeg. De komende maanden kunnen de fans van de meidengroep weer in heel Vlaanderen meebrullen met hun favoriete nummers. En daar komt binnenkort zelfs een gloednieuwe song bij!

Al sinds het begin van Julia Boschman bij K3 worden de fans aan de lopende band getrakteerd op nieuwe muziek. Op anderhalf jaar tijd liet de meidengroep maar liefst twee albums, ‘Waterval’ en ‘Vleugels’, op hen los. En daar komt nu nog meer muziek bij. Na het enorme succes van ‘Pina Colada’ en ‘Mango Mango’ hebben Hanne, Marthe en Julia alweer een gloednieuwe zomersingle voor ons klaar.

Dat fantastische nieuws maakten de drie K3’tjes zelf bekend op Instagram. “Een fragmentje dat de Q&A-vlog net niet haalde, maar wat we nu wel kunnen delen met jullie: er komt een nieuwe zomersingle!”, kondigen ze dolenthousiast aan. “Ik ben nu al razend benieuwd wat jullie ervan gaan vinden”, zegt Julia vol spanning in de video. “Spannend!”

Zomerhit, here we come

Wanneer we het nummer te horen krijgen, weten we nog niet. Maar houd de socials van K3 vooral in de gaten, want vanaf vandaag kan je de single presaven. “Whoop whoop”, “Zo excited”, “Yeeesss, kan niet wachten”, “Wat gaaf, ik ben benieuwd”, “Die ‘Zomerhit’ is van jullie dit jaar” en “Als het zo goed is als ‘Mango Mango’, komt het zeker goed”, luidt het in de comments.

Bovendien lijkt er al een glimp van K3’s nieuwe videoclip uitgelekt te zijn:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws