Andrea Croonenberghs niet te spreken over ontslag bij 'Familie': "Zonder uitleg" TV en Radio
TV en Radio

Andrea Croonenberghs niet te spreken over ontslag bij 'Familie': "Zonder uitleg"

Andrea Croonenberghs niet te spreken over ontslag bij 'Familie': "Zonder uitleg"

In 2018 deed Andrea Croonenberghs haar spraakmakende intrede in ‘Familie’ als Griet Macharis, een gastrol. Drie jaar later maakte ze tot grote verrassing van de kijker haar comeback. Maar ook dat was helaas weer van korte duur. De actrice betreurt haar plotse ontslag bij de soap nog steeds.

In juni 2021 dook femme fatale Griet Macharis plots weer op in ‘Familie’. In 2018 bood ze Guido (Vincent Banić) nog grof geld om de nacht met hem door te brengen. “Een behoorlijk extreem verhaal dat toen op korte tijd werd gebracht. Zo kort en krachtig is mijn plotlijn deze keer niet”, zei Andrea Croonenberghs in Het Nieuwsblad na haar herintrede in de reeks. “Ik sta al sinds maart op de set en dat blijft zo nog een poos.” Maar niets was minder waar.

Opnieuw verdween ze al snel weer uit de soap en dat vind de actrice bijzonder spijtig. "Ik mis het”, geeft Andrea nu eerlijk toe in HLN Showbits. “Ik vond Griet een heel boeiend personage. Er lagen nog geweldig veel spannende verhaallijnen op de stapel. Maar ze is eigenlijk abrupt, zonder veel uitleg, naar de achtergrond verdwenen”, bedenkt de voormalige ‘Familie’-actrice zich. "Voor mij stopte het dus en dat vond ik wel spijtig.”

Waarom ontslagen?

Verder wil ze er niet veel meer over kwijt. "Het is niet aan mij om daar dieper op in te gaan en om alle beweegredenen van DPG prijs te geven waarom het zo gelopen is”, besluit Andrea. “Maar het heeft niets te maken met de productie van 'Familie' zelf. Want ik zeg het: er lagen heel veel spannende verhaallijnen op tafel”, onderstreept ze. “Er werden echter andere beslissingen genomen en dan kan je je daar alleen maar bij neerleggen”, haalt de actrice haar schouders op. “Maar ik heb het zeer graag gedaan.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws