Toch comeback van Milk Inc.? Regi komt met grote verrassing over Linda Mertens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Toch comeback van Milk Inc.? Regi komt met grote verrassing over Linda Mertens

Toch comeback van Milk Inc.? Regi komt met grote verrassing over Linda Mertens

Gisteren dropte Regi zijn nieuwe single ‘Horen, zien en zwijgen’ met MAXINE. Qua sound heel gelijkaardig aan die van Milk Inc. Is dit een teken? Brengt de dj binnenkort - zoals heel wat fans hopen en vermoeden - opnieuw muziek uit met Linda? Regi onthult groot nieuws.

‘Horen, zien en zwijgen’, de nieuwste single van Regi, is nu overal te beluisteren. “Ik ben er zelf ook fier op”, glundert Regi in Het Laatste Nieuws. Hij beschrijft het nummer zelf als een echo uit het verleden. À la Milk Inc., maar met een nieuwe stem. “Maxine schreef ooit 'Ongewoon' met Pommelien Thijs en zong ook een demo in. Toen ik haar hoorde, dacht ik: 'Shit, daar wil ik mee werken’”, vertelt de dj. En zo gezegd, zo gedaan.

Voor Regi was dit het geknipte moment om de single op de wereld los te laten. “De tijd is rijp. Er is veel Nederlandstalige pop”, besluit hij. “Ik wil geen pluimen op mijn hoed steken, maar dit was de muziek die wij destijds brachten. Milk Inc., Sylver, Lasgo: ik heb die stijl mee uitgevonden. Nu komt die sound terug en voel ik dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen”, klinkt het.

The Return of… Linda Mertens?

Verwijst de naam van zijn Sportpaleisshow ‘The Return’ dus naar de terugkeer van het genre? “Daar is die naam inderdaad op gebaseerd”, biecht Regi op. En dus helemaal niet op de comeback van Milk Inc., waar heel wat fans nog steeds op hopen? En dus van Linda Mertens? “Eerlijk. Ik zie deze single en de show eigenlijk als een groot experiment”, denkt de dj erover. “Laat ons zeggen dat we aan het aftasten zijn. Maar ik sluit niks uit.” Het lijkt erop dat de fans hun hoop nog niet moeten opbergen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws