Dieter Coppens heeft bijzonder nieuws over 'Down the road'-sterren te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dieter Coppens heeft bijzonder nieuws over 'Down the road'-sterren te melden

Dieter Coppens heeft bijzonder nieuws over 'Down the road'-sterren te melden

Het is al weer een tijdje geleden dat we konden genieten van ‘Down the road’ op tv. Toch zullen we binnenkort Dieter Coppens en zijn vrienden nog eens samen zien verschijnen.

Binnenkort is het weer tijd voor De Warmste Week. Vanaf maandag 19 december zullen Fien Germijns, Kawtar Ehlalouch, Eva De Roo en Sander Gillis samen zes dagen lang non-stop radiomaken voor het goede doel. Er wordt namelijk geld ingezameld voor de strijd tegen kansarmoede. Ook Dieter Coppens en zijn ‘Down the road’-vrienden zullen zich daarvoor inzetten.

In verschillende steden kunnen liefhebbers deelnemen aan De Warmathon en daar zullen zij ook van de partij zijn. “Bob Peeters en alle vrienden van ‘Down the Road’ vlammen mee tegen kansarmoede door mee te lopen”, schrijft De Warmste Week op Instagram. “En het is niet omdat het voor het goede doel is, dat er daar geen wedstrijdjes georganiseerd mogen worden”, klinkt het.

Zo wordt Dieter Coppens meteen uitgedaagd door Bob. “Dieter Coppens heeft ons uitgenodigd om mee te lopen met De Warmathon. Ik ben sneller dan hem, dus geen probleem”, vertelt hij zelfverzekerd op de radio. “The game is on”, luidt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws